Citytrip Stockholm

In de kleurrijke hoofdstad van Zweden kom je ogen tekort. Stockholm is gebouwd op vele eilanden en laat zich typeren door de kanalen en bruggen. Maak tijdens een citytrip Stockholm een rondvaart en bewonder de weerspiegeling van de pastelkleurige pakhuizen. Of zet koers naar het oude centrum, Gamla Stan, waar je zo de middeleeuwen betreedt. Geplaveide straatjes, sfeerverlichting en het Koninklijk Paleis vormen het decor.

Venetië van het Noorden

Volgens kenners is de mooiste stad van Scandinavië Stockholm. Dat komt niet alleen door het middeleeuwse centrum en de koninklijke bezienswaardigheden, maar ook omdat de hoofdstad van Zweden op verschillende eilandjes is gebouwd. Dankzij de vele kanalen en bruggen die de eilanden met elkaar verbinden wordt Stockholm aangeduid als ‘Venetië van het Noorden’. Onderweg passeer je de vele pastelkleurige huizen die Stockholm rijk is. De weerspiegeling van deze pakhuizen in het water kun je tijdens een citytrip Stockholm prachtig op foto vastleggen.

De Zweedse cultuur in Djurgården

Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een citytrip Stockholm hun hart ook ophalen in de wijk Djurgården. Hier is niet alleen het populaire ABBA museum te vinden, maar ook het oudste openluchtmuseum ter wereld. In museum Skansen duik je de geschiedenis van Zweden in en ontdek je hoe het leven hier vroeger was. Bekijk een historische boerderij uit Skåne of bewonder de kleurrijke klederdracht van de Zweedse bewoners. Zet vervolgens koers naar het stadsdeel  Östermalm waar vele kunstgalerijen, winkels en cafés te vinden zijn.

VRAAG OFFERTE AAN