Egypte

Wil je zeker zijn van een beetje zon tijdens je vakantie en hou je ook wel van cultuur? Dan is een vakantie Egypte helemaal aan jou besteed. Of je nu verwend wil worden in een luxe All Inclusive hotel aan de Rode Zee, de piramides van Gizeh met eigen ogen wil aanschouwen of het avontuur tegemoet wil duiken – in Egypte kan het allemaal!

Op vakantie naar Egypte

Ontdek het wonder dat Egypte heet in het noorden van Afrika. Hier kan je in alle luxe verblijven, want Egypte staat ook bekend om zijn fantastische hotels. Strek je uit op het privéstrand en doe de zonne-energie op die je zo nodig hebt, in badplaatsen als Hurghada of Sharm el Sheikh. Als je niet te lang wil stilzitten, kan je interessante excursies combineren met een ontspannen strandvakantie.

Heb je genoeg van de kou? Verjaag het grijze weer met een vakantie naar Egypte en je kan er weer maanden tegenaan. In Egypte schijnt de zon het hele jaar door en ook in de winter blijft het lekker warm: al snel zo’n 20 graden! Of je nu op rondreis bent of voor een strandvakantie kiest: de stralen van ‘Aton’ dwarrelen gewillig op je neer.

In zo’n zonnig, warm land als Egypte is er natuurlijk niets heerlijker dan de hele dag in en bij het water zitten, ook voor je kids. In de All Inclusive aquaparken in Egypte kan je de hele dag naar hartenlust zwemmen, spetteren en plonzen. Ben je dol op duiken? Of wil je het eens proberen tijdens een duikcursus? Ontdek het onderwaterparadijs ten westen van Egypte: de Rode Zee. Laat je betoveren door het helderblauwe water en de vele vissen in felle kleuren. Je kan ook speciale duikvakanties naar Egypte boeken, of tijdens een rondreis door Egypte kiezen voor een dagje snorkelen.

VRAAG OFFERTE AAN